- 50%

Price List KEBARUNG PRINCESS CORAK KURUNG MELAYU TRADISIONAL WUDHU NURSING FRIENDLY (7.0) Baju Kurung Terbaik

RM159.00 RM79.00

SKU: 580004363_MY-1161414199 Categories: , Tag:

Baju kurung Malaysia price, harga KEBARUNG PRINCESS CORAK KURUNG MELAYU TRADISIONAL WUDHU NURSING FRIENDLY (7.0) Baju Kurung; Price list of Malaysia Baju kurung products from HAZLIANA on Mudah Lelong.my.id.
WAHH BEST BETUL LAH KEBARUNG NI!!, NAK SIAP PERGI KEJE PON CEPAT TAU! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Sebelum ni nak pegi keje makan masa 30 minit. Belum siapkan anak2 lg pegi sekolah,nak siapkan sarapan suami lg. Serius mmg stress giler !Tp skng masa nak siap cuma nak siap 10 minit je sbb apa lps pakai “ KEBARUNG PRINCESS “ limited edition ni seronok sgt sbb mudah digosok, material super selesa & kain sejuk pulak tu. Haa, apa yg best sangat KEBARUNG PRINCESS ni ?** Ada 6 pilihan warna yg menarik & cantik** Material como crepe** Kain separuh getah & berzip sorok** Mudah menyusu anak sbb nursing friendlyBest ke Best? Siapa2 nak jimatkan masa bersiap pegi keje, sis suggest sgt uolls kena grab cepat2 KEBARUNG PRINCESS ni sbb design dia paling memikat hati uolls & BESTSELLER tau !
Baju Kurung – Beli Baju Kurung pada Harga Terbaik dalam Malaysia